Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвСъпругата на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, засипа

...
Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвСъпругата на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, засипа
Коментари Харесай

Деси Банова в Черешката на тортата: Вкъщи съпругът ми е най-некапризният към храната, за разлика от четирите деца

Редактор: 

e-mail: 

Кадри Нова Тв

Съпругата на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, засипа с въпроси учителя Емил Джасим, който бе хазаин на Черешката на тортата довечера по Нова Тв. Двама от другите посетители в кулинарното реалити – писателят Георги Блажев и преподавателят и бизнесмен Светлин Наков, бяха единомислещи, че Деси се е държала като типична журналистка и е желала да опознае Джасим, само че от ширикото изявление, което е направила с него, и те разбрали какъв човек е той.

В един миг Деси попита Емил кой готви у тях. Повече готви жена ми, а у вас кой готви?, не й остана задължен учителят.

Е, познай, усмихна се Деси и продължи: Ако кажа, че при мен екшънът е цялостен... Значи у дома са четири деца плюс моя брачен партньор, апропо той е най-некапризният, за разлика от всички деца. Всеки яде нещо друго, и познайте по какъв начин маневрира сред всички.



Последва различен въпрос на Емил – какво значи за Деси България.

Смятам, че ние живеем в един парадайс, не можем да си дадем сметка какъв брой прелестно място е България, с тази природа, с този климат. България е всичко за мен, колкото и клиширано да звучи, и го открих, когато пътувах на доста места по света. Разбрах, че ние не оценяваме мястото, където живеем, по тази причина направих тази графа „ История на триумфа “, желаех да показва тези хора, които са съумели в България и те ми споделяха, че България е необикновено място и може да създадем доста неща, отговори Деси.



Журналистката се върна и към благ спомен от детството, когато Емил я помоли да опише най-смешната преживелица с нейния обичан преподавател.

Моят обичан преподавател, който е останал трайно в съзнанието, от първи до четвърти клас, е другарката Димчева. Когато ни събра в клас първолачета, шестгодишни, ни зададе въпрос коя е нашата татковина. Вдигнах първа ръка, несъмнено, моите родители се зарадваха, че съм доста дейна, и аз доста се вълнувах и притеснявах, и споделих: Нашата татковина е София. И тя ме поправи, да, София е част от България. По-важно е, че моята учителка възпита у нас онази обич към ученето и това е доста значимо. Аз си дадох сметка, че доста бих желала един ден и моите деца да имат пред себе си такива учители, които да ги възпламенят, да ги въодушевяват и да ги накарат сами да търсят знанието, сподели Деси Плевнелиева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР